eSafety Label Etiketimizi yeniledik!!!!

Çevrimiçi güvenlik kaynakları, okullarda modern teknolojinin ve çevrimiçi araçların güvenli kullanımı hakkında farkındalık yaratmayı veya rehberlik etmeyi amaçlayan materyallerdir.

Ağu

2021-2022 Eğitim -Öğretim Dönemi Okulumuzda yürüttüğümüz eTwinning projelerimiz Ulusal Kalite Etiketi Aldı..

Projemizin final ürünümüz ;

1.Projemize katılan, 6 okul 6 şehirden 6 sınıftan öğrencilerimizin yazdığı yaşlılar haftası konulu hikayelerimizin kitabı çıktı

2.Projemizin yaygınlaştırma etkinliğimiz,okul sergimizi açtık..

May

1. Projemizde eğitimde yenilkçi yaklaşım modellerini kullandık.Ters yüz sınıf ve istasyon rotasyonu modelini uyguladık.
  2. Okursuz kütüphane kalmasın projesine katkı sağladık.Okumanın önemini vurguladık.Yazar-söyleşi-imza günü ve kitap fuarı düzenledik.
  3. Plotagon web2 aracıyla animasyonlar hazırladık.
  4. Ortak masal yazdık.
  5. Takımlarımızla ortak poster hazırladık,jigsaw planet web2 ile puzzle oyunu hazırladık.
  6. Projemizin yaygınlaştırılması için broşür hazırladık.Öğrencilerimiz projemizi tanıttılar.23 Nisanda sergi düzenledik.
  7. İlçe Kaymakamımız"Burak YILMAZ" ve İlçe Milli Eğitim Müdürümüz "Serkan AKKAN'a" projelerimizi tanıttık.

Animasyon filmler Animasyon filmler Click to read this book, made with Book Creator https://read.bookcreator.com Plotagon Animasyon Filmlerim Plotagon Animasyon Filmlerim Click to read this book, made with Book Creator https://read.bookcreator.com

May

Tasarruf Et Yok Olma Projesi kapsamında hazırlamış olduğumuz Sanal Sergimiz sizlerin ziyaretini bekliyor.

Projemiz okulumuz öğretmeni "Aygül GENÇ " öğretmenimiz tarafından yürütülmektedir.

Projemizin amacı, öğrencilerimizde çevre bilinci oluşturmak, geri dönüşümün önemini kavratmak amacıyla , meyve çekirdeklerini kullanarak yaparak – yaşayarak etkinlikleri ile derslerimize entegre ederek çalışmalar yapmaktır.

Projemiz okulumuz öğretmeni "İstek Tuba İSLAM" öğretmenimiz tarafından yürütülmektedir.

Projemiz, öğrencilerimizin yaratıcılıklarını kullanarak hikaye yazma becerilerini ortaya çıkarmayı amaçlamıştır. Bu proje ile takım çalışması yaparak belirli gün ve haftalara uygun hikaye yazma becerileri geliştirilecek, web 2 araçlarını kullanma, belirli gün ve haftaların önemini kavrama gibi beceriler kazandırılacaktır. Aİile ile etkileşimin artması ve aile çocuk etkileşimini sağlamak amaçlı etkinliklerimiz yapılacaktır. Projemizde takımlarla hikaye yazma, bireysel hikaye yazma ve takımlarla birleştirerek kitaplaştırma, hikaye kahramanları ile ilgili web2 araçlarını kullanarak etkili çalışmalar yer alacaktır.

Okulumuzda "Anlamlı Kelimeler Camdanım" eTwinning projemiz okulumuz öğretmenleri "İstek Tuba İSLAM ve Yasemin ARSLAN " öğretmenlerimiz tarafından yürütülmektedir.4/C ve 4/D sınıfı öğrencilerimize başarılar diliyoruz. Projemiz 7-11 yaş aralığındaki öğrencilerimizi kapsamaktadır.Projemizin Amacı ;Türkçe dersi müfredatında yer alan eş, zıt anlamlı ve eş sesli kelimelerin anlamlarını günlük yaşamlarında yerinde ve amacına uygun kullanmayı sağlamak. Farkındalık çalışmalarıyla kalıcı öğrenmeyi sağlamak.Öğrencilerimizin 21.yüzyıl becerilerini kullanarak kişisel gelişimlerinin arttırılması.Eş,zıt anlamlı ve eş sesli kelimelerin anlamlarını eğitimde yenilikçi öğrenme metotlarını kullanarak kavramak.

2021-2022 Eğitim -Öğretim ikinci döneminde diğer bir projemiz "TASARRUF ET YOK OLMA"  eTwinning Projemiz Başlıyor!!! Okulumuz Öğretmeni "Büşra BEKAR " tarafından okulumuz 1/C Sınıfı öğrencilerimiz ile yürütülmektedir.

Öğretmenimiz ve öğrencilerimize çalışmalarında başarılar diliyoruz..

Okulumuz sınıf öğretmenleri "Asuman HALİCİ ve Ayşe Gül "Öğretmenlerimiz "YENİ NESİL ÇEVRECİLER" isimli eTwinning Projesini okulumuzda yürütmektedirler.Projemiz okulumuz 2/A sınıfı ve 1/A sınıfı öğrencilerimize çalışmalarında başarılar diliyoruz..

Projemizin Amacı,  öğrencilerimizde çevre bilinci oluşturmak, geri dönüşümün önemini kavratmak amacıyla çeşitli etkinlikleri derslerimize entegre ederek çalışmalar yapmaktır.

Anadolu Masalları Projesi, Milli Eğitim Bakanlığı Öğretmen Yetiştirme ve Geliştirme Genel Müdürlüğü ve UNESCO Türkiye Milli Komisyonu projesi olarak çocukların kendi kültürel kodlarını taşıyan, onlara farklı evrenlerin kapısını aralayan ve hayal güçlerini geliştiren Anadolu masalları ile tanıştırmak için hayata geçirildi.

Şbt

Trabzon Öğretmen Akademisi ; Müzikli Meddah Gösterisi "İdealist Öğretmen"çalışmalarıyla Trabzon Fen Lisesi'nde sunarak gönülleri fethettiler...

Profesör Raçinski'nin bir bilinmeze doğru attığı adımlar, bu yoldaki umutları ve fedakarlıkları ile başarı öyküsünü ; Okulumuz Müdür Yardımcısı Abdulkadir Atalay, Gazi İlkokulu Sınıf Öğretmeni "Taner Karaahmet" , Kadıköy Ortaokulu Görsel Sanatlar Öğretmeni "Ömer Selim Köse" ve Akçaabat Derecik İlkokulu Müdür Yardımcısı "Fikret Kürşat" öğretmenlerimiz; Müzikli Meddah Gösterisi "İdealist Öğretmen"çalışmalarıyla Trabzon Fen Lisesi'nde sunarak gönülleri fethettiler.Kendilerini tebrik ediyoruz. Öğretmen arkadaşlarımızla gurur duyuyoruz.

Biz harika bir sosyal sorumluluk projesinin bugün son etkinliğini Hatay Alahan'da Türkiye'nin dört bir yanından gelen öğretmen ve öğrencilerimizle fidan dikimi ile gerçekleştirdik. Öyle güzel anlar yaşadık ki.....Bu güzel ekibin bu akşam heyecan dolu kapanış programında tüm eTwinning Türkiye Ailemizi yanımızda görmekten MUTLULUK duyduk..

Bugün "81 İL 81 AVUÇ TOPRAK TÜRKİYE FİDANI ''Etkinliğiyle yüreklerin ilk yandığı yer olan ANTALYA Manavgat'ta tek yürek olup, hep beraber bu mutluluğun sevincini ve haklı gururunu yaşadı.

Doğrusu Ne? eTwinning Projemizin "29 Ekim Cumhuriyet Bayramı "ebook çalışmamız