Kas

Children's Green Nature projemizde OMÜ Çevsam Müdürü Prof.Dr.Yüksel Ardalı İklim Değişikliği ve Küresel Isınma hakkında sunum yaptı.

Kas

Children's Green Nature projemizde K.T.Ü. Prof.Dr.Zafer Yücesan tarafından Geri Dönüşüm konusunda sunum yapılması.

Eyl

Children's Green Nature eTwinning Project,KOA-TÜRKİYE,Türkiye'ye Hayat Olalım,Doğrusu Ne? eTwinning projelerimizi 2021-2022 eğitim öğretim döneminde Yasemin ARSLAN öğretmenimiz okulumuzda yürütecektir.

Başarı,heyecan,Mutluluk,Çalışkanlık,Kalite Etiketlerimiz ve eTwinning

9 Mayıs eTwinning Günü

e-Twinning, Avrupa Birliğine bağlı veya üye ülkelerden 2 veya daha fazla okulun internet aracılığıyla tarafların anlaştıkları bir konu üzerinde ortaklaşa proje geliştirmesini ve yürütmesini sağlayan işbirlikçi bir çalışma platformudur.

Bu platformun bir üyesi olarak 9 Mayıs eTwinning günümüzü kutluyoruz.

May

Projemizin Final ürününü tamamladık. Projemizin yedi ortak okul  öğrencileriyle yaptığımız panomuzu büyük heyecan ve başarıyla tamamladık.

May

Benim Çini Çerçevem Projemizini Sanal Sergimizi gezebilirsiniz.

07-01-2021

May

Projemizin final ürünlerinden bir tanesi olan projemizin çalışmalarını story jumper web2 aracıyla özetledik.

May

Projemizin Çini ahşap plakalarının jigsaw Planet  puzzle web2 aracıyla yaptığımız puzzle çalışmalarımız..

May

Benim Çini Çerçevem Projemizin Blok Paylaşımlarımız ve Proje etkinliklerimiz...

Projemizden Beklenenler

Projemizin sonunda tüm öğrencilerimizin yaptığı çini karolarla bir ortak ürün olarak bir pano oluşturacağız.. Bu panoyu okulumuzun duvarında sergileyeceğiz.. Yaptığımız panoları ve çalışmaları sanal sergide sergileyeceğiz. Tüm çalışmalarımızı story jumper aracıyla ekitap olarak yayınlayacağız. Böylece projemiz hem ilham kaynağı olacak hemde kalıcı olacaktır.

Nis

eSafety Label web sitesi, öğretmenler, okul müdürleri ve bilişim yöneticileri için önemli bir politika oluşturma merkezidir. Okulların kendi çevrim içi güvenliklerini değerlendirdikleri, iyileştirdikleri ve güçlendirdikleri hareket eylem yapısıdır. Okulların kendi çevrim içi güvenlik altyapısını, politikalarını ve uygulamalarını ulusal ve uluslararası standartlara göre gözden geçirmek eSafety Label sayesinde mümkün olmaktadır.

Nis

Çocuklarımızı internetin zararlarında korumak için;

1- İnternet  hakkında daha fazla bilgiye sahip olalım

2- İnternet kullanımıyla ilgili kurallar belirleyelim

3- Çocuğumuza aşırı tepkiler vermeyelim

4- Çocuğumuzun dolaştığı mecraları takip edelim

5- Oynadığı bilgisayar oyunlarını takip edelim

6- Her şeye inanmaması konusunda uyaralım

7- Kişisel ve ailevi bilgileri başkalarıyla paylaşmaması gerektiğini anlatalım

8- Ücretsiz olan Güvenli İnternet Hizmeti'nden faydalanalım

Nis

Bir ağaç tohumunu alalım dikelim ve büyük bir sabır ve zevkle onun bir fidan, sonra bir ağaç,olmasını bekleyelim.

Nis

Sevgili proje ortaklarım ve öğrencilerimiz projemizin çini karo desen iğneleme,tahrirleme ve boyama çalışmalarımız başlıyor..

Nis

Projemizin ortak masalını yazacağız. Önce google formda okulların görev dağılımını yaptık. Masalımızı sınıflarda öğrencilerimiz ile yazacağız. Masalımızı her okul tamamladıktan sonra book creator web2 aracıyla kitap yapacağız..