Benim Çini Çerçevem eTwinning Projemizin Blok Linki

Benim Çini Çerçevem Projemizin Blok Paylaşımlarımız ve Proje etkinliklerimiz...

Projemizden Beklenenler

Projemizin sonunda tüm öğrencilerimizin yaptığı çini karolarla bir ortak ürün olarak bir pano oluşturacağız.. Bu panoyu okulumuzun duvarında sergileyeceğiz.. Yaptığımız panoları ve çalışmaları sanal sergide sergileyeceğiz. Tüm çalışmalarımızı story jumper aracıyla ekitap olarak yayınlayacağız. Böylece projemiz hem ilham kaynağı olacak hemde kalıcı olacaktır.

Projemiz , çini çalışmalarıyla geçmiş ve bugün arasındaki kültürel bağın güçlenmesine ve kültürel devamlılık, aidiyet ve kimlik hislerinin geleceğe taşınmasına katkıda bulunmaktır. Boyama, çizme, gibi beceriler çocuklarımızın iki elini de kullanmasını gerektiren becerileri kazandırmak. Bu becerinin zamanında gelişmesi demek, çocuğun büyüme sürecinde başka diğer işlere de çabuk şekilde adapte olması sağlamaktır. Şekiller çizerek , yazı yazabilmek gibi becerileri layıkıyla yapabilmek için çocuklarımızın ince motor koordinasyonunu bu şekilde güçlendirmek istiyoruz.

Yayın: 13.05.2021 - Güncelleme: 15.01.2023 17:52 - Görüntülenme: 563