Etiket Sonuçları: eTwinning

"Insects"  eTwinning Projemiz Şubat, Mart, Nisan Ayı Etkinliklerimiz

Nis

"Dilimizdeki Hazineler" eTwinning Projesi 2/B sınıf öğretmeni Aygül GENÇ rehberliğinde yürütülecektir.

INSECTS

The aim of our project is; To understand the importance of insects for nature. It means realizing the miracles that tiny creatures bring to our lives. It is to internalize the importance of insects in our lives, which amaze with their transformations and changes. To ensure permanence of learning, science activity is integrated with language, art, mathematics, coding, music and playgrounds.

Learn Math eTwinning Projemiz Avrupa Kalite Etiketi ile ödüllendirildi.

Haz

Tebrikler! "Gazi İlkokulu" 2023-2024 eTwinning Okul Etiketi ile ödüllendirilmiştir.

Okulumuz eTwinning Okul Etiketi Aldı!!!

2021-2022 Eğitim Öğretim Döneminde Aygül GENÇ öğretmenimizin yürüttüğü "Geri Dönüştür Doğayla Buluştur" Yasemin ARSLAN öğretmenimizin yürüttüğü "Children's Green Nature" Avrupa ortaklı eTwinning Projelerimiz hem ulusal hem de Avrupa Kalite etiketi Aldı!!!!

Mrt

Projemiz 1A ve 1C Sınıflarımızla Yasemin ARSLAN ve İstek Tuba İSLAM tarafından yürütülmektedir.

Projemizin amacı matematik dersinde kaliteli,eğlenceli ve proje tabanlı öğrenmeyi  entegre ederek öğrencilerimizin kalıcı öğrenmelerini sağlamaktır.

Ock

Benim Çini Çerçevem,Bu bir eTwinning işi projelerimizin Ulusal Kalite Etiketini,Okul tabelamızı aldık.

Ağu

2021-2022 Eğitim -Öğretim Dönemi Okulumuzda yürüttüğümüz eTwinning projelerimiz Ulusal Kalite Etiketi Aldı..

Projemizin final ürünümüz ;

1.Projemize katılan, 6 okul 6 şehirden 6 sınıftan öğrencilerimizin yazdığı yaşlılar haftası konulu hikayelerimizin kitabı çıktı

2.Projemizin yaygınlaştırma etkinliğimiz,okul sergimizi açtık..

May

1. Projemizde eğitimde yenilkçi yaklaşım modellerini kullandık.Ters yüz sınıf ve istasyon rotasyonu modelini uyguladık.
  2. Okursuz kütüphane kalmasın projesine katkı sağladık.Okumanın önemini vurguladık.Yazar-söyleşi-imza günü ve kitap fuarı düzenledik.
  3. Plotagon web2 aracıyla animasyonlar hazırladık.
  4. Ortak masal yazdık.
  5. Takımlarımızla ortak poster hazırladık,jigsaw planet web2 ile puzzle oyunu hazırladık.
  6. Projemizin yaygınlaştırılması için broşür hazırladık.Öğrencilerimiz projemizi tanıttılar.23 Nisanda sergi düzenledik.
  7. İlçe Kaymakamımız"Burak YILMAZ" ve İlçe Milli Eğitim Müdürümüz "Serkan AKKAN'a" projelerimizi tanıttık.

Animasyon filmler Animasyon filmler Click to read this book, made with Book Creator https://read.bookcreator.com Plotagon Animasyon Filmlerim Plotagon Animasyon Filmlerim Click to read this book, made with Book Creator https://read.bookcreator.com

Nis

Projemiz okulumuz öğretmeni "Aygül GENÇ " öğretmenimiz tarafından yürütülmektedir.

Projemizin amacı, öğrencilerimizde çevre bilinci oluşturmak, geri dönüşümün önemini kavratmak amacıyla , meyve çekirdeklerini kullanarak yaparak – yaşayarak etkinlikleri ile derslerimize entegre ederek çalışmalar yapmaktır.

Kas

Bugün "81 İL 81 AVUÇ TOPRAK TÜRKİYE FİDANI ''Etkinliğiyle yüreklerin ilk yandığı yer olan ANTALYA Manavgat'ta tek yürek olup, hep beraber bu mutluluğun sevincini ve haklı gururunu yaşadı.

Ağu

Başarı,heyecan,Mutluluk,Çalışkanlık,Kalite Etiketlerimiz ve eTwinning

9 Mayıs eTwinning Günü

e-Twinning, Avrupa Birliğine bağlı veya üye ülkelerden 2 veya daha fazla okulun internet aracılığıyla tarafların anlaştıkları bir konu üzerinde ortaklaşa proje geliştirmesini ve yürütmesini sağlayan işbirlikçi bir çalışma platformudur.

Bu platformun bir üyesi olarak 9 Mayıs eTwinning günümüzü kutluyoruz.

May

Benim Çini Çerçevem Projemizini Sanal Sergimizi gezebilirsiniz.

07-01-2021

May

Benim Çini Çerçevem Projemizin Blok Paylaşımlarımız ve Proje etkinliklerimiz...

Projemizden Beklenenler

Projemizin sonunda tüm öğrencilerimizin yaptığı çini karolarla bir ortak ürün olarak bir pano oluşturacağız.. Bu panoyu okulumuzun duvarında sergileyeceğiz.. Yaptığımız panoları ve çalışmaları sanal sergide sergileyeceğiz. Tüm çalışmalarımızı story jumper aracıyla ekitap olarak yayınlayacağız. Böylece projemiz hem ilham kaynağı olacak hemde kalıcı olacaktır.

Mrt

I Learn and Play in Nature eTwinning  projemizin Etkinlikleri

Bu bir eTwinning İşi , Projemizin blok linkidir. Projemizin yaygınlaştırılması ve sizlerin değerli yorumlarını merak ediyoruz..

07-01-2021

Ekm

Codeweek  Kodlama Haftasında Trabzon Gazi İlkokulu Öğrencileri Öğretmenimiz Yasemin ARSLAN Rehberliğinde Kodlama Etkinlikleri Yaptılar.