81 İL 81 AVUÇ TOPRAK TÜRKİYE FİDANI ''

Doğa ve çevreye yönelik farkındalık hareketleriyle öne çıkan KEYİFLİ OKUL ATÖLYEM PROJEMİZ Bugün "81 İL 81 AVUÇ TOPRAK TÜRKİYE FİDANI ''Etkinliğiyle yüreklerin ilk yandığı yer olan ANTALYA Manavgat'ta tek yürek olup, hep beraber bu mutluluğun sevincini ve haklı gururunu yaşadı. Küresel ısınmanın ve iklim değişiminin gündemi işgal ettiği son dönemlerde, havanın, suyun, toprağın ve bunların oluşturduğu güzelliklerin korunması için tabiatı sadece korumakla kalmayıp geliştirerek, güzelleştirerek bizden sonraki nesillere miras bırakmanın çabası içindeyiz. Ülkemizin orman alanını ve ağaç servetini çoğaltmak, biyolojik çeşitliliği geliştirmek, çevreyi korumak amacıyla çocuklarımızda ağaç ve orman sevgisini geliştirmeyi, çevresel farkındalığı artırmayı ve çevreye duyarlı nesiller yetiştirmeyi amaçlayan sosyal bir etkinlik olan "81 İL 81 AVUÇ TOPRAK TÜRKİYE FİDANI kapsamında tüm çalışmalarımız titizlikle yürütülmüş ,her ilden gelen topraklar Manavgat ilçe temsilcimiz aracılığıyla toplanarak ,gönüllü öğretmenlerimiz tarafından videoları alınmış kamu spotuna haline dönüştürülmüştür. Biz biliyor ve inanıyoruz ki, kendisine bilinç ve akıl bahşedilmiş olan insanın, doğayı tahrip etmek bir yana, doğadaki mükemmel düzenin sürdürülebilirliğini sağlamak için yeni mesuliyetler, yeni görevler üstlenmesi gerektiğine inanıyoruz. Kıyametin kopacağını bilseniz dahi, elinizdeki fidanı dikiniz diyen bir medeniyet birikimine sahibiz. Fidan dikmenin ötesinde çocuklarımıza her bakımdan daha güçlü bir Türkiye bırakmanın kararlılığıyla bugün dikilen fidanımız her yıl büyüyüp serpilirken çocuklarımız da onlarla birlikte ülkemizin geleceğini kucaklamaya talip bir donanımla kendilerini geliştirecekler. Bu anlamlı etkinliğe iştirak ederek çevre ve doğa dostu olan , yurt edindiği toprağa ana diyen, acılar karşısında duyarlı ve kenetlenebilen bir birinden kıymetli Manavgat Kaymakamlığı kaymakamımız sayın Abdulkadir DEMİR'e Manavgat İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü müdürü sayın Fatih TÜRKÖZ'e , Kızılot Ahmet Yaşar i̇lk/ortaokulu Müdürümüz Sayın Ahmet ÇELİK'e KOA Manavgat ilçe temsilcimiz sayın Vldn Srlc' a Müdür Yardımcımız Sayın Hasan DEMİR' e Türkçe Öğretmenimiz Sayın Emre BAYRAM'a , Sosyal Bilgiler Öğretmenimiz Sayın Yeliz BÜYÜKKAYA' ya TRT Erzurum Müdürlüğü haber müdürü sayın Erdal Karabacak' a Trt Antalya Müdürlüğü haber müdürü sayın Ahmet ÖCAL'a Anadolu Ajansı Erzurum muhabiri sayın İlhami Erkılıç' a 81 ilimizin temsilcisi proje ortaklarımıza ,gönüllü tüm öğretmen ve öğrencilerimize sonsuz destekleri, emekleri için çok teşekkür ederiz. Bu etkinlikte yer alan okulumuz öğrencilerine ,velilerimize ,herzaman bize destek olan İlçe Milli Eğitim Müdürümüz "Serkan Akkan ,Okul Müdürümüz Gültekin Karagüzel ,Müdür Yardımcımız "Abdulkadir Atalay'a " çok teşekkür ederiz..

#keyifliokulatölyem #eTwinningTrabzon #eTwinningTürkiye

24-11-202124-11-2021