Etiket Sonuçları: Doğa

"Insects"  eTwinning Projemiz Şubat, Mart, Nisan Ayı Etkinliklerimiz

INSECTS

The aim of our project is; To understand the importance of insects for nature. It means realizing the miracles that tiny creatures bring to our lives. It is to internalize the importance of insects in our lives, which amaze with their transformations and changes. To ensure permanence of learning, science activity is integrated with language, art, mathematics, coding, music and playgrounds.

Projemiz okulumuz öğretmeni "Aygül GENÇ " öğretmenimiz tarafından yürütülmektedir.

Projemizin amacı, öğrencilerimizde çevre bilinci oluşturmak, geri dönüşümün önemini kavratmak amacıyla , meyve çekirdeklerini kullanarak yaparak – yaşayarak etkinlikleri ile derslerimize entegre ederek çalışmalar yapmaktır.

2021-2022 Eğitim -Öğretim ikinci döneminde diğer bir projemiz "TASARRUF ET YOK OLMA"  eTwinning Projemiz Başlıyor!!! Okulumuz Öğretmeni "Büşra BEKAR " tarafından okulumuz 1/C Sınıfı öğrencilerimiz ile yürütülmektedir.

Öğretmenimiz ve öğrencilerimize çalışmalarında başarılar diliyoruz..

Okulumuz sınıf öğretmenleri "Asuman HALİCİ ve Ayşe Gül "Öğretmenlerimiz "YENİ NESİL ÇEVRECİLER" isimli eTwinning Projesini okulumuzda yürütmektedirler.Projemiz okulumuz 2/A sınıfı ve 1/A sınıfı öğrencilerimize çalışmalarında başarılar diliyoruz..

Projemizin Amacı,  öğrencilerimizde çevre bilinci oluşturmak, geri dönüşümün önemini kavratmak amacıyla çeşitli etkinlikleri derslerimize entegre ederek çalışmalar yapmaktır.

Biz harika bir sosyal sorumluluk projesinin bugün son etkinliğini Hatay Alahan'da Türkiye'nin dört bir yanından gelen öğretmen ve öğrencilerimizle fidan dikimi ile gerçekleştirdik. Öyle güzel anlar yaşadık ki.....Bu güzel ekibin bu akşam heyecan dolu kapanış programında tüm eTwinning Türkiye Ailemizi yanımızda görmekten MUTLULUK duyduk..

Bugün "81 İL 81 AVUÇ TOPRAK TÜRKİYE FİDANI ''Etkinliğiyle yüreklerin ilk yandığı yer olan ANTALYA Manavgat'ta tek yürek olup, hep beraber bu mutluluğun sevincini ve haklı gururunu yaşadı.

Bir ağaç tohumunu alalım dikelim ve büyük bir sabır ve zevkle onun bir fidan, sonra bir ağaç,olmasını bekleyelim.

I Learn and Play in Nature eTwinning  projemizin Etkinlikleri

Gazi İlkokulu 3/D Sınıfı Öğrencileri ,Öğretmenleri Yasemin ARSLAN Önderliğinde "Hatay'a Hayat Olalım" Sosyal Dayanışma ve Yardımlaşma Projesine Katıldılar.

Ağaç ve orman kavramının önemini öğrencilerimize erken yaşta anlatmak ve sürekli davranış haline getirmek en büyük amacımız.Sosyal sorumluluk projemizde herkesin üzerine düşen görevi yapması gerekir.