Hatay'a Hayat Olalım Sosyal Dayanışma ve Yardımlaşma Projesi

Gazi İlkokulu 3/D Sınıfı Öğrencileri ,Öğretmenleri Yasemin ARSLAN Önderliğinde "Hatay'a Hayat Olalım" Sosyal Dayanışma ve Yardımlaşma Projesine Katıldılar.

Ağaç ve orman kavramının önemini öğrencilerimize erken yaşta anlatmak ve sürekli davranış haline getirmek en büyük amacımız.Sosyal sorumluluk projemizde herkesin üzerine düşen görevi yapması gerekir.

Doğal çevre ve ağacın önemi günümüzde daha önemli hale gelmektedir.Ormanlar dünyamızın doğal dengesini koruyan en önemli faktördür.Sosyal sorumluluk projemizde herkesin üzerine düşen görevi yapması gerekir.Öğrencilerimize orman bilincini,ağaç sevgisini,doğa sevgisini kazandırmak,özelde Hatay Bölgesi ve genelde tüm ülkemizde Her insanın en az 2 ağacının olması ,yeşile önem veren, çevre bilinci oluşan bireylerin yetişmesi,ağaç sevgisinin oluşması projemizin temelini oluşturuyor.İnsan sahip olduklarını her zaman korur.Bizler de sahiplenme duygusuyla sosyal sorumluluk projemizi gerçekleştireceğiz.

07-11-202007-11-2020

Yayın: 07.11.2020 - Güncelleme: 15.01.2023 17:41 - Görüntülenme: 371