Etiket Sonuçları: Doğamıza Sahip Çıkalım

Biz harika bir sosyal sorumluluk projesinin bugün son etkinliğini Hatay Alahan'da Türkiye'nin dört bir yanından gelen öğretmen ve öğrencilerimizle fidan dikimi ile gerçekleştirdik. Öyle güzel anlar yaşadık ki.....Bu güzel ekibin bu akşam heyecan dolu kapanış programında tüm eTwinning Türkiye Ailemizi yanımızda görmekten MUTLULUK duyduk..

Bir ağaç tohumunu alalım dikelim ve büyük bir sabır ve zevkle onun bir fidan, sonra bir ağaç,olmasını bekleyelim.

Gazi İlkokulu 3/D Sınıfı Öğrencileri ,Öğretmenleri Yasemin ARSLAN Önderliğinde "Hatay'a Hayat Olalım" Sosyal Dayanışma ve Yardımlaşma Projesine Katıldılar.

Ağaç ve orman kavramının önemini öğrencilerimize erken yaşta anlatmak ve sürekli davranış haline getirmek en büyük amacımız.Sosyal sorumluluk projemizde herkesin üzerine düşen görevi yapması gerekir.