Gazi İlkokulu öğrencilerimiz okulumuzda Yasemin ARSLAN,İstek Tuba İSLAM,Asuman HALİCİ ,Aygül GENÇ,Gülsen KABA KARAGÜZEL önderliğinde "Benim Çini Çerçevem" Projesine katıldılar.

Benim Çini Çerçevem ile Çocuklarımız Kültürümüzdeki geleneksel sanatımız olan çini ile sanat,tasarım,kompozisyon,estetik ,dikkat,el  ve göz koordinasyonu becerilerini geliştireceklerdir. bunun yanında teknolojik web2 araçlarıyla tanışacaklardır. eTwinning ile proje tabanlı öğrenme ,yaparak yaşayarak deneyimleme kazanımlarını ilerleteceklerdir.

Bu bir eTwinning İşi Projemizin ; bookcreator web2 aracıyla , e book masal masal içinde Çalışmamız

Bu Bir eTwinning İşi Proje İsmimiz ile Puzzle Yaptık.

Bu bir eTwinning İşi Projemizin; Code Week Kodlama Haftası  ve Sertifikalarımz  , Gazi İlkokulu etkinliklerimiz

Ekm

Codeweek  Kodlama Haftasında Trabzon Gazi İlkokulu Öğrencileri Öğretmenimiz Yasemin ARSLAN Rehberliğinde Kodlama Etkinlikleri Yaptılar.

Bu Bir eTwinning iŞi