4-13 yaş aralığındaki öğrencilerle ülkemizin farklı illerinde bulunan okullarla müzik faaliyetlerinde bulunmak ,büyük bir koro oluşturmak istiyoruz.
Bu projede yer alan öğrencilerin milli birlik ve beraberlik duygusunu şarkılar söyleyerek yaşamaları amaçlamaktayız . Ülkemizin tüm bölgelerinden farklı kültür ve dil yapılarına sahip olan öğrencileri müzik çatısı altında toplayıp halka açık, büyük bir koro ile konser vermek istiyoruz. Pandeminin devam etmesi halinde Web2 araçlarını kullanarak tüm koroların içinde olduğu bir video oluşturmayı hedefliyoruz.

I Learn and Play in Nature eTwinning  projemizin Etkinlikleri

I Learn and Play in Nature eTwinning Projemiz sona eriyor. Litvanya'daki proje ortağımızın okuluna Kartpostalımızı gönderdik. Projemiz Şubat ayı son çalışmamız.

9 Şubat 2021 Güvenli İnternet Günü Farkındalık Çalışmalarımız

Benim Çini Çerçevem projemizde tanıtımı ve öğrencilerimizle yaptığımız eTwinning etkinliklerimiz.

Bu Bir eTwinning İşi Projemizin Takımlarıyla ortak çalışmamız .

Bu Bir eTwinning İşi Projemizin , Öğrencilerimize Başarı Sertifikalarımızı verdik .

Bu bir  eTwinning İşi , Projemizin Sanal sergisi muhteşem oldu. Okullarımızın ortak sergisini gezmenizi tavsşye ediyoruz.

Bu bir eTwinning İşi Projemiaizn masalının karikatürlerini yaptık. Masalımızın karikatürlerini çizerken çok eğlendik. Mutlu olduk. Arkadaşlarımızın karikatürlerini okurken çok keyif aldık.

Projemizin takımları  ile ortak çalışmamız. bu bir eTwinning İşi Projemiz öğrencilerimizi sanatla buluşturdu.

Projemizin Final ürününü tamamladık , projemizin ortak ürünü muhteşem oldu. Tüm okullarımız , velilerimizi ve öğrencilerimizi tebrik ediyorum.

Ara

Bu bir eTwinning İşi , Projemizin blok linkidir. Projemizin yaygınlaştırılması ve sizlerin değerli yorumlarını merak ediyoruz..

07-01-2021

Ara

Türkiye Çocukları Korosu Projemiz Yasemin ARSLAN önderliğinde okulumuz 3D sınıfı öğrencilerimiz il yürülmektedir.Bu projede yer alan öğrencilerin milli birlik ve beraberlik duygusunu şarkılar söyleyerek yaşamalarını amaçlamaktayız .

Ara

Bu bir eTwinning İşi Projemiz kapsamında Learningapps Web2 aracıyla Teknolojik yeni araçlarla dersimizi daha eğlenceli ve kalıcı çğrenme ile interaktif işliyoruz..

Oyunumuzu tasarladık ve oynadık.

Gazi İlkokulu 3/D Sınıfı Öğrencileri ,Öğretmenleri Yasemin ARSLAN Önderliğinde "Hatay'a Hayat Olalım" Sosyal Dayanışma ve Yardımlaşma Projesine Katıldılar.

Ağaç ve orman kavramının önemini öğrencilerimize erken yaşta anlatmak ve sürekli davranış haline getirmek en büyük amacımız.Sosyal sorumluluk projemizde herkesin üzerine düşen görevi yapması gerekir.