Children's Green Nature projemizde K.T.Ü. Prof.Dr.Zafer Yücesan tarafından Geri Dönüşüm konusunda sunum yapılması.

K.T.Ü.Prof.Dr.Zafer Yücesan tarfından Chıldren's Green Nature projemiz kapsamında,geri dönüşüm konusunda,30/10/2021 tarihinde saat 20:00 da  sunum yapılacaktır.Sunumdan sonra öğrencilerin konuyla ilgili çalışmaları incelenecek,sorular hocamız tarafından yanıtlanarak verimli bir webinar geçireceğiz.

Webinar yaklaşık bir saat sürdü.İlk kısımda hocamız sunumunu yaptı.İkici kısımda öğrenciler söz hakkı alarak sorularını hocama sordular.Hocamız tek tek tüm soruları yamıtladı.Öğrencilerimiz geri dönüşüm hakkında yapmış oldukları etkinlikleripaylatılar.Çocukların seviyesinde gayet akıcı anlatımı ile Sunumunu Türkçe Sunum Metnini İngilizce olarak yaptı.Yabancı ortaklarımızın da aktif katılımıyla verimli bir webinarımızı tamamladık.

04-11-2021

Yayın: 04.11.2021 - Güncelleme: 20.03.2023 20:18 - Görüntülenme: 172