2021-2022 Eğitim -Öğretim ikinci döneminde "HİKAYE TRENİM " eTwinning Projemiz Başladı!!!

Projemiz okulumuz öğretmeni "İstek Tuba İSLAM" öğretmenimiz tarafından yürütülmektedir.

Projemiz, öğrencilerimizin yaratıcılıklarını kullanarak hikaye yazma becerilerini ortaya çıkarmayı amaçlamıştır. Bu proje ile takım çalışması yaparak belirli gün ve haftalara uygun hikaye yazma becerileri geliştirilecek, web 2 araçlarını kullanma, belirli gün ve haftaların önemini kavrama gibi beceriler kazandırılacaktır. Aİile ile etkileşimin artması ve aile çocuk etkileşimini sağlamak amaçlı etkinliklerimiz yapılacaktır. Projemizde takımlarla hikaye yazma, bireysel hikaye yazma ve takımlarla birleştirerek kitaplaştırma, hikaye kahramanları ile ilgili web2 araçlarını kullanarak etkili çalışmalar yer alacaktır.

01-04-202201-04-202201-04-202201-04-202201-04-2022

Yayın: 01.04.2022 - Güncelleme: 13.01.2023 23:14 - Görüntülenme: 247