Etiket Sonuçları: İşbirlik

Projemiz okulumuz öğretmeni "İstek Tuba İSLAM" öğretmenimiz tarafından yürütülmektedir.

Projemiz, öğrencilerimizin yaratıcılıklarını kullanarak hikaye yazma becerilerini ortaya çıkarmayı amaçlamıştır. Bu proje ile takım çalışması yaparak belirli gün ve haftalara uygun hikaye yazma becerileri geliştirilecek, web 2 araçlarını kullanma, belirli gün ve haftaların önemini kavrama gibi beceriler kazandırılacaktır. Aİile ile etkileşimin artması ve aile çocuk etkileşimini sağlamak amaçlı etkinliklerimiz yapılacaktır. Projemizde takımlarla hikaye yazma, bireysel hikaye yazma ve takımlarla birleştirerek kitaplaştırma, hikaye kahramanları ile ilgili web2 araçlarını kullanarak etkili çalışmalar yer alacaktır.

9 Mayıs eTwinning Günü

e-Twinning, Avrupa Birliğine bağlı veya üye ülkelerden 2 veya daha fazla okulun internet aracılığıyla tarafların anlaştıkları bir konu üzerinde ortaklaşa proje geliştirmesini ve yürütmesini sağlayan işbirlikçi bir çalışma platformudur.

Bu platformun bir üyesi olarak 9 Mayıs eTwinning günümüzü kutluyoruz.

I Learn and Play in Nature eTwinning Projemiz sona eriyor. Litvanya'daki proje ortağımızın okuluna Kartpostalımızı gönderdik. Projemiz Şubat ayı son çalışmamız.

Benim Çini Çerçevem projemizde tanıtımı ve öğrencilerimizle yaptığımız eTwinning etkinliklerimiz.

Bu bir  eTwinning İşi , Projemizin Sanal sergisi muhteşem oldu. Okullarımızın ortak sergisini gezmenizi tavsşye ediyoruz.