Etiket Sonuçları: Kelimeleri yerinde kullanma

Projemiz okulumuz öğretmeni "İstek Tuba İSLAM" öğretmenimiz tarafından yürütülmektedir.

Projemiz, öğrencilerimizin yaratıcılıklarını kullanarak hikaye yazma becerilerini ortaya çıkarmayı amaçlamıştır. Bu proje ile takım çalışması yaparak belirli gün ve haftalara uygun hikaye yazma becerileri geliştirilecek, web 2 araçlarını kullanma, belirli gün ve haftaların önemini kavrama gibi beceriler kazandırılacaktır. Aİile ile etkileşimin artması ve aile çocuk etkileşimini sağlamak amaçlı etkinliklerimiz yapılacaktır. Projemizde takımlarla hikaye yazma, bireysel hikaye yazma ve takımlarla birleştirerek kitaplaştırma, hikaye kahramanları ile ilgili web2 araçlarını kullanarak etkili çalışmalar yer alacaktır.

Okulumuzda "Anlamlı Kelimeler Camdanım" eTwinning projemiz okulumuz öğretmenleri "İstek Tuba İSLAM ve Yasemin ARSLAN " öğretmenlerimiz tarafından yürütülmektedir.4/C ve 4/D sınıfı öğrencilerimize başarılar diliyoruz. Projemiz 7-11 yaş aralığındaki öğrencilerimizi kapsamaktadır.Projemizin Amacı ;Türkçe dersi müfredatında yer alan eş, zıt anlamlı ve eş sesli kelimelerin anlamlarını günlük yaşamlarında yerinde ve amacına uygun kullanmayı sağlamak. Farkındalık çalışmalarıyla kalıcı öğrenmeyi sağlamak.Öğrencilerimizin 21.yüzyıl becerilerini kullanarak kişisel gelişimlerinin arttırılması.Eş,zıt anlamlı ve eş sesli kelimelerin anlamlarını eğitimde yenilikçi öğrenme metotlarını kullanarak kavramak.

Projemizin ortak masalını yazacağız. Önce google formda okulların görev dağılımını yaptık. Masalımızı sınıflarda öğrencilerimiz ile yazacağız. Masalımızı her okul tamamladıktan sonra book creator web2 aracıyla kitap yapacağız..