T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
TRABZON / ÇARŞIBAŞI - Gazi İlkokulu

Trabzon Öğretmen Akademisi ; Müzikli Meddah Gösterisi

Trabzon Öğretmen Akademisi ; Müzikli Meddah Gösterisi "İdealist Öğretmen"çalışmalarıyla Trabzon Fen Lisesi'nde sunarak gönülleri fethettiler...

 Profesör Raçinski'nin bir bilinmeze doğru attığı adımlar, bu yoldaki umutları ve fedakarlıkları ile başarı öyküsünü ; Okulumuz Müdür Yardımcısı Abdulkadir Atalay, Gazi İlkokulu Sınıf Öğretmeni "Taner Karaahmet" , Kadıköy Ortaokulu Görsel Sanatlar Öğretmeni "Ömer Selim Köse" ve Akçaabat Derecik İlkokulu Müdür Yardımcısı "Fikret Kürşat" öğretmenlerimiz; Müzikli Meddah Gösterisi "İdealist Öğretmen"çalışmalarıyla Trabzon Fen Lisesi'nde sunarak gönülleri fethettiler.Kendilerini tebrik ediyoruz. Öğretmen arkadaşlarımızla gurur duyuyoruz.

Grigory Petrov "İdealist Öğretmen"

Moskova Üniversitesi'nde başarılı bir matematik profesörü olan Raçinski, herkesin gıptayla baktığı kariyerini bir kenara bırakıp istifa eder. Hem de yalnızca köyüne gidip sıradan bir öğretmen olabilmek için. Başta kimselerin anlam veremediği bu durum, Raçinski'nin hayatında aldığı en önemli karardır. Çünkü halkın içindeki keşfedilmemiş cevherleri bulacak ve onları parlatıp hak ettikleri gibi aydınlığa kavuşturacaktır.

Profesör Raçinski'nin bir bilinmeze doğru attığı adımlar, bu yoldaki umutları ve fedakarlıkları ile başarı öyküsünü ; Okulumuz Müdür Yardımcısı Abdulkadir Atalay, Gazi İlkokulu Sınıf Öğretmeni "Taner Karaahmet" , Kadıköy Ortaokulu Görsel Sanatlar Öğretmeni "Ömer Selim Köse" ve Akçaabat Derecik İlkokulu Müdür Yardımcısı "Fikret Kürşat" Öğretmenlerimiz ; Müzikli Meddah Gösterisi "İdealist Öğretmen"çalışmalarıyla Trabzon Fen Lisesi'nde sunarak gönülleri fethettiler.Kendilerini tebrik ediyoruz. Öğretmen arkadaşlarımızla gurur duyuyoruz.

Trabzon Öğretmen Akademisi, İlimizde eğitimde kaliteyi yükseltmek, özgün çalışmaları ve öğretmenlerin işbirliği içerisindeki çalışmalarını sunmasında desteklemektedir.Trabzon İl Milli Eğitim Arge Çalışanlarına ,Çarşıbaşı Belediye Başkanımız Mümin Nuhoglu,İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Serkan Akkan Çarşıbaşı Gazi İlkokulu Müdürümüz Gültekin Karagüzel ve Gazi İlkokulu Öğretmen Ailemize desteklerinden dolayı çok teşekkür ediyoruz.

Gösteri videomuz; https://youtu.be/iihY6vd6Y5o

 

12-02-202212-02-202212-02-202212-02-2022

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 12.02.2022 - Güncelleme: 15.01.2023 17:48 - Görüntülenme: 222
  Beğen | 3  kişi beğendi

Etiketler :
Sanat,Müzik,Başarı,