Etiket Sonuçları: Müzik

Şbt

Trabzon Öğretmen Akademisi ; Müzikli Meddah Gösterisi "İdealist Öğretmen"çalışmalarıyla Trabzon Fen Lisesi'nde sunarak gönülleri fethettiler...

Profesör Raçinski'nin bir bilinmeze doğru attığı adımlar, bu yoldaki umutları ve fedakarlıkları ile başarı öyküsünü ; Okulumuz Müdür Yardımcısı Abdulkadir Atalay, Gazi İlkokulu Sınıf Öğretmeni "Taner Karaahmet" , Kadıköy Ortaokulu Görsel Sanatlar Öğretmeni "Ömer Selim Köse" ve Akçaabat Derecik İlkokulu Müdür Yardımcısı "Fikret Kürşat" öğretmenlerimiz; Müzikli Meddah Gösterisi "İdealist Öğretmen"çalışmalarıyla Trabzon Fen Lisesi'nde sunarak gönülleri fethettiler.Kendilerini tebrik ediyoruz. Öğretmen arkadaşlarımızla gurur duyuyoruz.

Mrt

4-13 yaş aralığındaki öğrencilerle ülkemizin farklı illerinde bulunan okullarla müzik faaliyetlerinde bulunmak ,büyük bir koro oluşturmak istiyoruz.
Bu projede yer alan öğrencilerin milli birlik ve beraberlik duygusunu şarkılar söyleyerek yaşamaları amaçlamaktayız . Ülkemizin tüm bölgelerinden farklı kültür ve dil yapılarına sahip olan öğrencileri müzik çatısı altında toplayıp halka açık, büyük bir koro ile konser vermek istiyoruz. Pandeminin devam etmesi halinde Web2 araçlarını kullanarak tüm koroların içinde olduğu bir video oluşturmayı hedefliyoruz.

Ara

Türkiye Çocukları Korosu Projemiz Yasemin ARSLAN önderliğinde okulumuz 3D sınıfı öğrencilerimiz il yürülmektedir.Bu projede yer alan öğrencilerin milli birlik ve beraberlik duygusunu şarkılar söyleyerek yaşamalarını amaçlamaktayız .