23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı programımız İlçemiz Kaymakamı Sayın İsmail KOÇDOĞAN , İlçemiz Belediye Başkanı Sayın Ahmet KELEŞ, İl Tarım ve Orman Müdürümüz Sayın İsa KAPLAN , İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Serkan AKKAN, İlçemizin kurum amirleri, çok sayıda davetli ve velilerimizin katılımıyla coşkuyla kutlandı. Emeği geçen tüm öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün geleceğin umudu olan tüm dünya çocuklarına armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlu olsun!

"Insects"  eTwinning Projemiz Şubat, Mart, Nisan Ayı Etkinliklerimiz

"Dilimizdeki Hazineler" eTwinning Projesi 2/B sınıf öğretmeni Aygül GENÇ rehberliğinde yürütülecektir.

INSECTS

The aim of our project is; To understand the importance of insects for nature. It means realizing the miracles that tiny creatures bring to our lives. It is to internalize the importance of insects in our lives, which amaze with their transformations and changes. To ensure permanence of learning, science activity is integrated with language, art, mathematics, coding, music and playgrounds.

Learn Math eTwinning Projemiz Avrupa Kalite Etiketi ile ödüllendirildi.

Dilimizin Zenginlikleri Projesi

Haz

Timaş yayıncılığın ödüllü hikaye yazma yarışmasında okulumuz öğrencisi Zeynep Sare KALYONCU Türkiye birincisi olmuştur.

Haz

2022-2023 Eğitim Öğretim Dönemi 4.Sınıf Öğrencilerimiz okulumuz konferans Salonunda yaptıkları gösterilerle mezun oldular.Öğrencilerimize yeni okullarında başarılar diliyoruz.

Haz

Tebrikler! "Gazi İlkokulu" 2023-2024 eTwinning Okul Etiketi ile ödüllendirilmiştir.

Okulumuz eTwinning Okul Etiketi Aldı!!!

2021-2022 Eğitim Öğretim Döneminde Aygül GENÇ öğretmenimizin yürüttüğü "Geri Dönüştür Doğayla Buluştur" Yasemin ARSLAN öğretmenimizin yürüttüğü "Children's Green Nature" Avrupa ortaklı eTwinning Projelerimiz hem ulusal hem de Avrupa Kalite etiketi Aldı!!!!

Haz

"Okuma Bayramımız", heyecanla beklediğimiz gün geldi.....

Özlediğimiz,hayalini kurduğumuz güçlü,büyük Türkiye için koşar adımlarla alınan yoldur bugün.

Çocukların telaşı başka,velilerimizin heyecanı başka,öğretmenin gururu bambaşkadır bugün.Bayramdır bugün.Küçük ellerin  güvenerek, inanarak ,sevgiyle öğretmeninin elinden tutup ilk zafere imzalarını attıkları gündür bugün.

Learn Math eTwinning Projemizin Nisan ve Mayıs Ayı Etkinliklerimiz

Learn Math projemizin mart ayı etkinlikleri Sayılar,akrostiş şiir ortak çalışma,geometrik şekiller,tangram

March events of our Learn Math project Numbers, acrostic poetry collaboration, geometric shapes, tangram

Projemiz 1A ve 1C Sınıflarımızla Yasemin ARSLAN ve İstek Tuba İSLAM tarafından yürütülmektedir.

Projemizin amacı matematik dersinde kaliteli,eğlenceli ve proje tabanlı öğrenmeyi  entegre ederek öğrencilerimizin kalıcı öğrenmelerini sağlamaktır.

eSafety Label Etiketimizi yeniledik!!!!

Çevrimiçi güvenlik kaynakları, okullarda modern teknolojinin ve çevrimiçi araçların güvenli kullanımı hakkında farkındalık yaratmayı veya rehberlik etmeyi amaçlayan materyallerdir.