Güvenli İnternet Günü nedir?

Daha Güvenli İnternet Günü, daha güvenli çevrimiçi alanlar oluşturmaya yardımcı olmak için 200'den fazla ülkeden toplulukları, aileleri, okulları ve kuruluşları bir araya getiren küresel bir etkinliktir.

Dünya çapındaki bu girişim, 2023'te 20. yılını kutluyor ve bu, hem düşünmek hem de ileriye bakmak için harika bir zaman.

Teknoloji son yirmi yılda önemli ölçüde gelişti ve faydaları çok büyük oldu. Bu gelişmeler aynı zamanda bizi gerçek dünya etkileri olan birçok riske maruz bırakarak çevrimiçi güvenlik farkındalığını daha da önemli hale getirdi.

Okula başladım...İlk gün ...İlk heyecanım çok önemli....

Okulumuz PITIRCIK TİYATROSU olarak "Allah'ın Rahmetinden Kaçılmaz" adlı Nasreddin Hoca Fıkra'sıyla 6.Ulusal Nasreddin Hoca Fıkra Canlandırma Yarışmasına katıldı.

Benim Çini Çerçevem,Bu bir eTwinning işi projelerimizin Ulusal Kalite Etiketini,Okul tabelamızı aldık.