Etiket Sonuçları: tasarım

May

Projemizin Final ürününü tamamladık. Projemizin yedi ortak okul  öğrencileriyle yaptığımız panomuzu büyük heyecan ve başarıyla tamamladık.

May

Benim Çini Çerçevem Projemizini Sanal Sergimizi gezebilirsiniz.

07-01-2021

May

Projemizin final ürünlerinden bir tanesi olan projemizin çalışmalarını story jumper web2 aracıyla özetledik.

May

Projemizin Çini ahşap plakalarının jigsaw Planet  puzzle web2 aracıyla yaptığımız puzzle çalışmalarımız..

Sevgili proje ortaklarım ve öğrencilerimiz projemizin çini karo desen iğneleme,tahrirleme ve boyama çalışmalarımız başlıyor..

Benim Çini Çerçevem projemizde tanıtımı ve öğrencilerimizle yaptığımız eTwinning etkinliklerimiz.

Bu Bir eTwinning İşi Projemizin Takımlarıyla ortak çalışmamız .

Bu bir  eTwinning İşi , Projemizin Sanal sergisi muhteşem oldu. Okullarımızın ortak sergisini gezmenizi tavsşye ediyoruz.

Bu bir eTwinning İşi Projemiaizn masalının karikatürlerini yaptık. Masalımızın karikatürlerini çizerken çok eğlendik. Mutlu olduk. Arkadaşlarımızın karikatürlerini okurken çok keyif aldık.

Projemizin takımları  ile ortak çalışmamız. bu bir eTwinning İşi Projemiz öğrencilerimizi sanatla buluşturdu.

Projemizin Final ürününü tamamladık , projemizin ortak ürünü muhteşem oldu. Tüm okullarımız , velilerimizi ve öğrencilerimizi tebrik ediyorum.

Gazi İlkokulu öğrencilerimiz okulumuzda Yasemin ARSLAN,İstek Tuba İSLAM,Asuman HALİCİ ,Aygül GENÇ,Gülsen KABA KARAGÜZEL önderliğinde "Benim Çini Çerçevem" Projesine katıldılar.

Benim Çini Çerçevem ile Çocuklarımız Kültürümüzdeki geleneksel sanatımız olan çini ile sanat,tasarım,kompozisyon,estetik ,dikkat,el  ve göz koordinasyonu becerilerini geliştireceklerdir. bunun yanında teknolojik web2 araçlarıyla tanışacaklardır. eTwinning ile proje tabanlı öğrenme ,yaparak yaşayarak deneyimleme kazanımlarını ilerleteceklerdir.