Etiket Sonuçları: Oyun ve Çocuklar

"Insects"  eTwinning Projemiz Şubat, Mart, Nisan Ayı Etkinliklerimiz

INSECTS

The aim of our project is; To understand the importance of insects for nature. It means realizing the miracles that tiny creatures bring to our lives. It is to internalize the importance of insects in our lives, which amaze with their transformations and changes. To ensure permanence of learning, science activity is integrated with language, art, mathematics, coding, music and playgrounds.

Projemiz 1A ve 1C Sınıflarımızla Yasemin ARSLAN ve İstek Tuba İSLAM tarafından yürütülmektedir.

Projemizin amacı matematik dersinde kaliteli,eğlenceli ve proje tabanlı öğrenmeyi  entegre ederek öğrencilerimizin kalıcı öğrenmelerini sağlamaktır.

May

1. Projemizde eğitimde yenilkçi yaklaşım modellerini kullandık.Ters yüz sınıf ve istasyon rotasyonu modelini uyguladık.
  2. Okursuz kütüphane kalmasın projesine katkı sağladık.Okumanın önemini vurguladık.Yazar-söyleşi-imza günü ve kitap fuarı düzenledik.
  3. Plotagon web2 aracıyla animasyonlar hazırladık.
  4. Ortak masal yazdık.
  5. Takımlarımızla ortak poster hazırladık,jigsaw planet web2 ile puzzle oyunu hazırladık.
  6. Projemizin yaygınlaştırılması için broşür hazırladık.Öğrencilerimiz projemizi tanıttılar.23 Nisanda sergi düzenledik.
  7. İlçe Kaymakamımız"Burak YILMAZ" ve İlçe Milli Eğitim Müdürümüz "Serkan AKKAN'a" projelerimizi tanıttık.

Animasyon filmler Animasyon filmler Click to read this book, made with Book Creator https://read.bookcreator.com Plotagon Animasyon Filmlerim Plotagon Animasyon Filmlerim Click to read this book, made with Book Creator https://read.bookcreator.com

Projemiz okulumuz öğretmeni "Aygül GENÇ " öğretmenimiz tarafından yürütülmektedir.

Projemizin amacı, öğrencilerimizde çevre bilinci oluşturmak, geri dönüşümün önemini kavratmak amacıyla , meyve çekirdeklerini kullanarak yaparak – yaşayarak etkinlikleri ile derslerimize entegre ederek çalışmalar yapmaktır.

I Learn and Play in Nature eTwinning  projemizin Etkinlikleri